Rekrutacja:
[b]KAżDY KTO CHCE ZGLłOSIć SWOJE PODANIE ZAKłADA NOWY WąTEK W DZIALE "PODANIA" O TEMACIE "WłASNY NICK W IKARIAM"
RESZTA JAK PONIżEJ
[/b]przed złożeniem swojego podania powinieneś być świadom tego, że sojusz jest pewnego rodzaju zobowiązaniem. Sojusz nie jest również Twoim źródłem dochodu, tutaj trzeba inwestować i dać dużo siebie, w zamian możesz liczyć na: naszą ochronę; sumienną wymianę surowcami, traktatami itp.; wśród nas z pewnością będziesz się dobrze bawić; stajesz się elitarną jednostką serwera Gamma. Aby zasmakować tego wszystkiego nie wystarczy, że będziesz sojusznikiem, Ty musisz być dla sojuszu!
Warunki Rekrutacji!
» Silnie rozbudowane militaria «
» Wysoka pozycja na rankingu «
» Gotowość do poświęcenia «
Jeśli po tym wszystkim zdecydowałeś się zostać w sojuszu załóż nowy temat według poniższego szablonu:
Temat: Twój nick
Nick w grze:
Nazwa stolicy:
Koordynaty wyspy:
Aktualna pozycja na rankingu:
Aktualna armia/statki wojenne:
Kontakt (gadu-gadu):
Dlaczego zdecydowałeś się na nasz sojusz?:
Co możesz nam zaoferować?:
Następnie czekaj aż inni członkowie wypowiedzą się na Twój temat, pamiętaj jednak, że ostateczna decyzja należy do Założyciela! Kiedy postanowione zostało, że jesteś przyjęty temat zostaje zamknięty a Ty możesz wysłać swoje podanie w grze.
Życzę powodzenia!
Nick w grze: hrabia kaczula
> Nazwa stolicy: kolosiadeum
> Koordynaty wyspy:46:20
> Aktualna pozycja na rankingu:580
> Aktualna armia/statki wojenne:
> Kontakt (gadu-gadu):3175027
> Dlaczego zdecydowałeś się na nasz sojusz?: zaproszenie misiek2
> Co możesz nam zaoferować?: towarzystwo
no bo tak ma być majstry..każdy kto chce do nas dołączyć ma napisać nowy wątek temacie "nick własny w ikariam" a my będziemy go komentować
> > Nick w grze: jusia
> > Nazwa stolicy: Szczecin
> > Koordynaty wyspy: 43:18
> > Aktualna pozycja na rankingu: nie wiem
> > Aktualna armia/statki wojenne: troszke mam
> > Kontakt (gadu-gadu): brak
> > Dlaczego zdecydowałeś się na nasz sojusz?: bo tak
> > Co możesz nam zaoferować?: nowego czlonka w sojuszu